Βγήκε από την ΜΕΘ η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Βγήκε από την ΜΕΘ η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ - Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς για την επίθεση που δέχθηκε

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση της υγείας της 36χρονης, που το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έκριναν την εξαγωγή της από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν. Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η 36χρονη έλαβε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Ο οργανισμός της αντιδρά πολύ καλά στην θεραπεία των τραυμάτων της και έχει ήδη ξεφύγει τον κίνδυνο. Υπενθυμίζεται ότι φέρει τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα, την πλάτη αλλά και τα άνω άκρα.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καυγάς. Μάλιστα, ο αρραβωνιαστικός της βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, όταν άρχισε να την χτυπά. Η ίδια κατάφερε μετά από πολλαπλά χτυπήματα να ξεφύγει από τα χέρια του και να ζητήσει βοήθεια από την γειτονιά.

Στην Χειρουργική Κλινική και ο δράστης

Εν τω μεταξύ, στην Χειρουργική Κλινική βρίσκεται και ο 36χρονος δράστης. Η κατάσταση της υγείας του εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένη, ενώ έξω από τον θάλαμό του βρίσκονται αστυνομικοί που τον φρουρούν. Ο ίδιος κατά την πρώτη επαφή του με τους αστυνομικούς φαίνεται πως δεν είπε το παραμικρό.

Ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. Η δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ακολούθως θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.