Μύκονος: Πάρτι με ναρκωτικά έκανε γνωστός επιχειρηματίας σε βίλα – Η ανάρτηση στο Instagram τούς «πρόδωσε»

Μύκονος: Πάρτι με ναρκωτικά έκανε γνωστός επιχειρηματίας σε βίλα – Η ανάρτηση στο Instagram τούς «πρόδωσε»

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο την ώρα που διασκέδαζαν περίπου 300 άτομα

Άδοξο τέλος είχε το πάρτι που διοργάνωσε ένας γνωστός επιχειρηματίας των Αθηνών σε βίλα της Μυκόνου, με την ΕΛΑΣ να πραγματοποιεί έφοδο την ώρα που διασκέδαζαν περίπου 300 άτομα.

Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αυτή που «πρόδωσε» τι συνέβαινε στη βίλα της περιοχής «Φανάρι».

Η επίμαχη ανάρτηση προανήγγειλε πάρτι που θα γινόταν στις 3 Ιουνίου (σ.σ το περασμένο Σάββατο). Η τοποθεσία ήταν μυστική και έτσι κανείς δεν ήξερε που θα λάμβανε χώρα, παρά μόνο οι διοργανωτές.

Ο λόγος που δεν γραφόταν η τοποθεσία ήταν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ότι αφενός δημιουργούνταν ένα μυστήριο γύρω από το «event» και αφετέρου θα ήταν δύσκολο για τις Αρχές να το εντοπίσουν.

Αυτό που έγραφε η ανάρτηση ήταν μία ώρα (00:08) και τη φράση «dress code: aerial techno». Έτσι, η ΕΛΑΣ είχε έγκαιρα την πληροφορία ότι κάποια βίλα του νησιού θα μετατρεπόταν για ένα βράδυ σε «κλαμπ». Η οργάνωση του σχεδίου φαίνεται από το γεγονός ότι συνελήφθησαν οχτώ εργαζόμενοι, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βραχιολάκια εισόδου με το διακριτικό σήμα του πάρτι. Όταν δηλαδή έμπαιναν οι προσκεκλημένοι έπαιρναν το βραχιολάκι τους.

Το βράδυ του Σαββάτου οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να σχεδιάζουν την επιχείρηση μετά από μία νέα ανάρτηση στον επίμαχο λογαριασμό στο Instagram. Η ανάρτηση έγινε στις 20.08 (βράδυ Σαββάτου) -δηλαδή μόλις τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του πάρτι- και έδινε τη μέχρι τότε μυστική τοποθεσία.

Συγκεκριμένα δόθηκαν στο κοινό οι συντεταγμένες της βίλας, την οποία είχε μισθώσει ο επιχειρηματίας, ενώ εκτός από τον ίδιο συνελήφθησαν 8 εργαζόμενοι και ο προσωρινά υπεύθυνος του χώρου.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί οι εργαζόμενοι και ο κόσμος κατάλαβε ότι το πάρτι έχει τελειώσει. Αμέσως χαμήλωσαν τη μουσική, ενώ οι θαμώνες άρχισαν να ανησυχούν για τη συνέχεια, καθώς πάνω τους είτε σε διάφορα σημεία στη βίλα υπήρχαν μικροποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.