Αποσωληνώθηκε η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Αποσωληνώθηκε η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Σοκάρουν οι περιγραφές όσων ακολούθησαν της αιματηρής είθεσης με την γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη στον δρόμο

Σε σταθερή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 36χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο που χθες το βράδυ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από το σύντροφό της, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη. Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στο θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα. Η 36χρονη φέρεται να δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον συνομήλικο σύντροφό της, ο οποίος έχει επίσης τραυματιστεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, καθώς μετά την επίθεση στη γυναίκα, έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα.

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι γείτονες του ζευγαριού στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ο καβγάς είχε στηθεί από νωρίς το απόγευμα. Οι γείτονες άκουγαν φωνές και το ζευγάρι φέρεται να διαφωνούσε για ένα πολύ προσωπικό και λεπτό ζήτημα. Τελικά στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της μέσα στα αίματα. Βρήκε τη δύναμη να περάσει τον δρόμο, σε ένα κοντινό διαμέρισμα βρίσκονταν Έλληνες που νοικίαζαν το σπίτι μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Εκείνοι ήταν που την είδαν, ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της, δεν πρόλαβε όμως να τους πει κάτι. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά τους και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι πληροφορίες θέλουν τον 36χρονο να βάζει φωτιά στο σπίτι, όμως ο πατέρας του ο οποίος μένει ακριβώς στο πάνω διαμέρισμα, έτρεξε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά. Η γυναίκα διατηρεί κατάστημα σε τουριστική περιοχή και ο άνδρας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Σε βάρος του 36χρονου συντρόφου της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο,προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.