Σοκάρει η επίθεση με 14 μαχαιριές που δέχθηκε 36χρονη από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Σοκάρει η επίθεση με 14 μαχαιριές που δέχθηκε 36χρονη από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ - Φρουρούμενος νοσηλεύεται και ο δράστης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, νοσηλεύεται 36χρονη από το Ηράκλειο, μετά από καυγά με το σύντροφό της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συνομήλικος της επιτέθηκε στη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο, μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ χθες βράδυ διασωληνώθηκε.

Τραυματισμένος, αλλά ελαφρύτερα, νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο 36χρονος σύντροφος της γυναίκας, καθώς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει. Πληροφορίες από το περιβάλλον τους, αλλά και από τους γείτονες, τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες και δεν είχε δώσει δικαιώματα. Γενικά, το ζευγάρι δε φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είχαν ενδοοικογενειακά επεισόδια.