Μαχαίρωμα 17χρονου στο Ελληνικό: «Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή;»

Μαχαίρωμα 17χρονου στο Ελληνικό: «Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή;»

Συγκλονισμένοι οι γονείς των παιδιών που βίωσαν την επίθεση - Ο φίλος του θύματος περιγράφει το αιματηρό σκηνικό

Ανεξέλεγκτη δείχνει η εγκληματική συμπεριφορά των ανήλικων. Νέο σοκ αποτελεί ο τραυματισμός 17χρονου με μαχαίρι από δύο κουκουλοφόρους για να τον ληστέψουν στο πιο κεντρικό σημείο του Ελληνικού. Οι γονείς των παιδιών που βίωσαν την επίθεση είναι συγκλονισμένοι.

«Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή; Σήμερα ήταν το δικό μας το παιδί, ο δικός μου ο γιος μαζί με τον φίλο του, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί, είναι κρίμα», είπε στο Star η μητέρα του φίλου του 17χρονου που μαχαιρώθηκε.

Ο φίλος του θύματος που ήταν μαζί του, περιγράφει στο ίδιο κανάλι με ποιον τρόπο ο ένας από τους δυο κουκουλοφόρους δράστες μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του τον 17χρονο λίγο μετά τις 10 το βράδυ: «Το παιδί το μαυροφορεμένο με το full face του βγάζει μαχαίρι και του λέει "φέρε μου ό,τι έχεις πάνω σου". Ο φίλος μου αντιστάθηκε, τους είπε "δεν σας δίνω τίποτα" και εκείνη την στιγμή του τραβάει μια μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επίθεση έγινε στο πιο κεντρικό σημείο στο Ελληνικό στην οδό Ιασωνίδου. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο δράστες.

Οι γονείς του 17χρονου έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Ο πατέρας του θύματος μίλησε επίσης στο Star: «Τον πλησίασαν πολύ κοντά, τον απώθησε ο δικός μου και μετά του έβγαλε μαχαίρι. Ήταν δύο παιδιά 17χρονα. Τρέξαμε κατευθείαν. Μας ειδοποίησε ο φίλος του ο Αντώνης και τρέξαμε κατευθείαν στο σημείο. Αντιστάθηκε για αυτό και τον μαχαίρωσαν» λέει ο πατέρας του 17χρονου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο μετά το μαχαίρωμα του 17χρονου στο Ελληνικό: