Ρόδος: Άγρια συμπλοκή στο Κτηματολόγιο με υπάλληλο να χτυπάει με κάδρο πολίτη στο κεφάλι

Ρόδος: Άγρια συμπλοκή στο Κτηματολόγιο με υπάλληλο να χτυπάει με κάδρο πολίτη στο κεφάλι

Ο καυγάς για υπόθεση κατοίκου χωριού του νησιού κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο

Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ο καυγάς που είχαν στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, ένας υπάλληλος και ένας πολίτης από χωριό της κεντρικής Ρόδου, οοποίος κατέληξε να αιμορραγεί στο κεφάλι από χτύπημα που δέχτηκε με κάδρο.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου στην υπηρεσία του Κτηματολογίου της Ρόδου, όταν πολίτης μπήκε για να εξυπηρετηθεί, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα υπάλληλο, στην οποία είχε απευθυνθεί. Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να μειώσει την ένταση μεταξύ του πολίτη και της συναδέλφου του. Αντ' αυτού η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους, να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται το δημοσίευμα, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα. Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν επίσης αρκετοί δικηγόροι της Ρόδου και πολίτες, κάποιοι από τους οποίους μπήκαν ευτυχώς στη μέση, χώρισαν τους δύο άνδρες και απέτρεψαν έτσι τα χειρότερα.

Ο πολίτης έφυγε από το σημείο με απειλές και βρισιές, συνελήφθη όμως λίγα λεπτά αργότερα και από κοινού με τον υπάλληλο βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου. Ωστόσο, αμφότεροι αποφάσισαν να μην κατατεθούν μηνύσεις, ώστε να μην μείνουν στο κρατητήριο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.