Πάτρα: Στον ανακριτή ο 19χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 9χρονο

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 19χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 9χρονο

Πλησίασε το αγόρι και του έκανε νόημα να τον ακολουθήσει

Στον Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή (2/6) ώστε να απολογηθεί ο 19χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 9χρονου στην Πάτρα.

Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του αγορί ενώ ο νεαρός κατηγορούμενος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας και αρνείται την κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο πατέρας μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ένας άνδρας που οδηγούσε μηχανάκι επιχείρησε να αρπάξει τον γιό του την ώρα που γύριζε από το σχολείο του.

Ολα σύμφωνα με την καταγγελία συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 9χρονος μαθητής τελειώνοντας το σχολείο του μεσημέρι δεν θέλησε να ακολουθήσει την μητέρα του που είχε πάει για να τον παραλάβει από το δημοτικό σχολείο.

Τον πλησίασε και του έκανε νόημα να τον ακολουθήσει

Το αγόρι ζήτησε να πάει με τους συμμαθητές του και να γυρίσει αμέσως μετά στο σπίτι. Στην οδό Αρέθα, στην Αγυιά, τον μικρό αγόρι πλησίασε ένα δίκυκλο και ο οδηγός του έκανε νόημα να τον ακολουθήσει.

Το παιδί έφυγε αμέσως και πηγαίνοντας σπίτι ανέφερε αμέσως το γεγονός στον πατέρα του, που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα αρπαγής του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εντόπισαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν. Με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως βρισκόταν μεν στο σημείο , αλλά δεν επιχείρησε να κάνει καμια κίνηση προς τον 9χρονο.

Ο δικυκλιστής αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του.