Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας και γιος ανάμεσα στους επτά νέους συλληφθέντες

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας και γιος ανάμεσα στους επτά νέους συλληφθέντες

Οι δύο Έλληνες φέρονται να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, ενώ ένας Αλβανός υπήκοος είχε στην κατοχή του και πορνογραφικό υλικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά και τις επτά νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς και δύο Έλληνες. Μάλιστα, οι δύο Έλληνες συλληφθέντες είναι σύμφωνα με πληροφορίες πατέρας και γιος, ηλικίας 49 και 20 ετών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 47χρονος Αλβανός, που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Από τους άλλους τέσσερις, οι δύο είναι υπήκοοι Πακιστάν 36 και 52 ετών και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 28 και 44 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν μετά τις τελευταίες καταθέσεις της 12χρονης και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως και τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.