Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Αναρωτιέμαι εάν αυτή η “παντομίμα” θα τελειώσει ποτέ» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Αναρωτιέμαι εάν αυτή η “παντομίμα” θα τελειώσει ποτέ» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Η αντίδραση του Ντέιβιντ Κράουτς στην απογοήτευση του 34χρονου που δεν μπορεί να δώσει πανελλαδικές για να περάσει στη Νομική

Την αντίδραση του πατέρα της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, προκάλεσε η απογοήτευση του κατηγορούμενου για την δολοφονία της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για το ότι βρίσκεται στο δικαστήριο για την εκδίκαση της δολοφονίας της συζύγου του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε: «Κατ' αρχάς θα πρέπει να πω, ότι έχω μείνει έκπληκτος, μαθαίνοντας πως διαβάζει (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος) για να δώσει Νομική. Στη Βρετανία είναι εντελώς απαγορευτικό για οποιονδήποτε με ποινικό μητρώο να ασκεί τη δικηγορία. Ακόμη και μια μικρή εγκληματική πράξη, όπως το να κλέψεις ένα πακέτο τσιγάρα, είναι απαγορευτικό για να ασκήσεις τη δικηγορία». «Υποψιάζομαι, ότι αν αυτή η δίκη γινόταν στη Βρετανία, o δικηγορικός σύλλογος θα εξέταζε πολύ προσεκτικά τη στάση του δικηγόρου του», καθώς όπως είπε, σε τέτοιες περιπτώσεις ο δικηγορικός σύλλογος αποβάλλει τον υπαίτιο και όχι οι νόμοι της κυβέρνησης.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να μην εκδικαστεί η υπόθεση κατά το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, για να μπορέσει να συμμετάσχει στις πανελλαδικές. Επίσης, είχε τη δυνατότητα να μην παρευρίσκεται στη δίκη, καθώς η παρουσία του δεν ήταν απαραίτητη. Δηλαδή θα μπορούσε να παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου και αύριο να συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς επιθυμεί να περάσει στη Νομική. Ωστόσο, όπως είπε ο δικηγόρος του, ο 34χρονος που έχει καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό, θέλει να παρίσταται στο δικαστήριο σε κάθε διαδικασία, ώστε να ακούει ό,τι θα ειπωθεί γιατί αφορά την ίδια του τη ζωή.