Νίκος Μουτσινάς: Παραμένει στο νοσοκομείο – Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή

Νίκος Μουτσινάς: Παραμένει στο νοσοκομείο – Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή

«Το "Καλό Μεσημεράκι" δεν θα βγει στον αέρα σήμερα και το πιθανότερο είναι να μην βγει και όλη την εβδομάδα»

Σε σταθερή και ομαλή κατάσταση παραμένει η υγεία του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος από το μεσημέρι της Δευτέρας, βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής διέκοψε την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» για αυτή την εβδομάδα, καθώς οι πόνοι που αντιμετώπιζε δεν τον άφηναν να αποδώσει στη δουλειά του.

Χτες έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, για άγνωστους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετωπίζει μια φλεγμονή, η οποία δεν γινόταν να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη αναφέρει:

«Παραμένει στο νοσοκομείο Υγεία από το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο σήμερα, όμως, είναι ρευστά τα πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι το σαββατοκύριακο. Πήρε μια αντιβίωση αλλά δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει στο σπίτι και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το “Καλό Μεσημεράκι” δεν θα βγει στον αέρα σήμερα και το πιθανότερο είναι να μην βγει και όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Νικός Μουτσινάς είναι καλά δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μια μικρή φλεγμονή».