Δύο θανατηφόρα τροχαία, με θύματα πεζούς, σε Κερατσίνι και Σεπόλια

Δύο θανατηφόρα τροχαία, με θύματα πεζούς, σε Κερατσίνι και Σεπόλια

Έχουν συλληφθεί οι οδηγοί των οχημάτων

Δύο ακόμη θύματα ήρθαν να προστεθούν στον ατελείωτο κατάλογο των ανθρώπων που έχουν γίνει «θυσία στο Μολώχ της ασφάλτου». Μάλιστα, πρόκειται για πεζούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από παράσυρση από οχήματα.

Στην πρώτη περίπτωση όλα συνέβησαν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, όταν περί τις 21:30 το βράδυ της Τρίτης (30/5) μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο. Ωστόσο, δεν επέλεξε κάποια διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα ΙΧ αυτοκίνητο να την χτυπήσει, να την παρασύρει για κάποια μέτρα και να καταλήξει.

Το δεύτερο τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 22:00 στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου και πάλι ένας άστεγος αυτή τη φορά επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, δεν μπόρεσε όμως να κρατηθεί στη ζωή.

Και στις δύο περιπτώσεις έχουν συλληφθεί οι οδηγοί των οχημάτων και έχουν υποβληθεί σε αλκοτέστ (σ.σ. όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία), ενώ η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Την προανάκριση για τα δυστυχήματα διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.