Ρόδος: Συνελήφθησαν ανήλικοι που ανάγκασαν οπαδό να βγάλει την μπλούζα της ομάδας του και τον έβγαζαν φωτογραφίες

Ρόδος: Συνελήφθησαν ανήλικοι που ανάγκασαν οπαδό να βγάλει την μπλούζα της ομάδας του και τον έβγαζαν φωτογραφίες

Χειροπέδες και στους γονείς τους

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις ανήλικοι από χωριό της Ρόδου οι οποίοι κατηγορούνται για οπαδικό επεισόδιο σε βάρος άλλος ανήλικου. Τα αγόρια υποχρέωσαν τον συνομίλικό τους με την απειλή βίας να τους παραδώσει την μπλούζα που φορούσε και έφερε το έμβλημα αθλητικής ομάδας. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία εξιχνιάστηκε, έπειτα από επισταμένες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, περιστατικό αφαίρεσης ενδύματος, που έφερε έμβλημα αθλητικής ομάδας, από ανήλικο με την απειλή βίας σε χωριό της Ρόδου.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής (28/5) τέσσερις ανήλικοι, καθώς και οι γονείς τους (όλοι τους ημεδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες που περιλαμβάνουν τα αδικήματα της ληστείας, της απειλής, παραβίασης της νέας αθλητικής νομοθεσίας και των προσωπικών δεδομένων, καθώς και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Τον έβαζαν φωτογραφίες και τις ανέβασαν στα social media

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) οι νεαροί κατηγορούμενοι αφού προσέγγισαν ανήλικο, τον απομόνωσαν και με την απειλή βίας τον ανάγκασαν να τους παραδώσει μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε έμβλημα αθλητικής ομάδας.

Ακολούθως φωτογράφησαν την αφαιρεθείσα μπλούζα και την ανάρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.