Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Η μητέρα έβλεπε το αγοράκι να πνίγεται αλλά δεν ξέρει κολύμπι για να το έσωζε

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Η μητέρα έβλεπε το αγοράκι να πνίγεται αλλά δεν ξέρει κολύμπι για να το έσωζε

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την απώλεια του παιδιού

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κεφαλονιά η είδηση από τον τραγικό θάνατο ενός αγοριού ηλικίας μόλις 2,5 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής, το οποίο πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου. Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η μητέρα του το έβλεπε να χαροπαλεύει, αλλά δεν ξέρει κολύμπι για να το έσωζε.

Οι γονείς του παιδιού είναι μετανάστες από τη Σρι Λάνκα και είχαν έρθει στην Κεφαλονιά για να εργαστούν στην καθαριότητα των δωματίων της βίλας στις Μηνιές.

Σύμφωνα με όσα είπε μετέδωσε το Mega, το παιδάκι έπαιζε κοντά στην πισίνα ενώ οι γονείς του καθάριζαν τη βίλα, όταν κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής τους και έπεσε στο νερό.

Η μητέρα που βρίσκονταν κοντά στην πισίνα είδε το παιδάκι να πέφτει μέσα στο νερό και να πνίγεται αλλά όπως είπε αργότερα δεν μπορούσε να πέσει να το βοηθήσει γιατί δεν ξέρει κολύμπι και δεν έχει μπει ποτέ σε πισίνα.

Η τραγική γυναίκα άρχισε να φωνάζει βοήθεια, ωστόσο μέχρι να καταφθάσει ο πατέρας που βρισκόταν σε απόσταση πέντε λεπτών από το σημείο, το παιδί είχε μείνει στο νερό και είχε πνιγεί.