Νέα καταγγελία για άγριο bullying στο σχολείο της 7χρονης στο Ηράκλειο Αττικής

Νέα καταγγελία για άγριο bullying στο σχολείο της 7χρονης στο Ηράκλειο Αττικής

Μητέρα υποστηρίζει ότι ο γιος της, μαθητής Α΄ Δημοτικού, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τουλάχιστον δέκα μαθητές μεγαλύτερης τάξης

Νέα καταγγελία άγριου bullying έρχεται στο φως για το Δημοτικό Σχολείο στο Ηράκλειο Αττικής, όπου φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από συμμαθητές της ένα 7χρονο κορίτσι.

Όπως υποστηρίζει μια μητέρα, ο γιος της έπεσε κι αυτός θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα την ίδια μέρα με την 7χρονη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μία μητέρα καταγγέλλει, πως το παιδί της, μαθητής της Α' Δημοτικού, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες το πρωί σε διάλειμμα του σχολείου από τουλάχιστον δέκα μαθητές μεγαλύτερης τάξης.

Το αποτέλεσμα ήταν, να υποστεί τραύματα στο χέρι του. Η μητέρα του πήγε το αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν τα χαρτιά από το νοσοκομείο, με βάση τα οποία επιβεβαιώνεται, ότι το παιδί μεταφέρθηκε με τραύματα. Την ίδια ώρα, οι γονείς των μαθητών του εν λόγω σχολείου είναι ανάστατοι.

Ήδη, οι γονείς της 7χρονης έχουν καταγγείλλει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής το περιστατικό bullying που δέχθηκε χθες το κοριτσάκι, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν τη συμπληρωματική κατάθεση της 7χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό, ενώ το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει.