Ηράκλειο: Στη φυλακή τα δύο αδέρφια και ο «φύλακας» για τα θερμοκήπια με χασίς

Ηράκλειο: Στη φυλακή τα δύο αδέρφια και ο «φύλακας» για τα θερμοκήπια με χασίς

Κατηγορούνται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν σήμερα τα δύο αδέρφια και ο «φύλακας» που κατηγορούνται για τα δύο θερμοκήπια με… χασίς στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, και οι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις κακουργηματικές διώξεις που φέρουν για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά την απολογία τους τα δύο αδέρφια (46 και 51 χρόνων) αλλά και ο 33χρονος φύλακας των θερμοκηπίων με τα χασίς κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν άνδρες της αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν «έφοδο» στα θερμοκήπια που είχαν τα δύο αδέρφια, 51 και 46 χρόνων, σε περιοχή του δήμου Φαιστού.

Εκεί οι αστυνομικοί αντίκρισαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης και έφταναν μέχρι και 1,5 μέτρα ύψους.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν σακούλες που περιείχαν συνολικά 57 κιλά και 260 γραμμάρια χασίς καθώς και 27.800 ευρώ σε μετρητά. Την ίδια ώρα, στον χώρο των δύο θερμοκηπίων υπήρχε ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, μία πτυσσόμενη ράβδος καθώς και 365 σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Μέσα στο θερμοκήπιο οι αστυνομικοί είδαν τον 33χρονο Πακιστανό ο οποίος είχε τον ρόλο του «φύλακα» της φυτείας και των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 51χρονο αγρότη ενώ αναζητούνταν ο 46χρονος αδερφός ο οποίος τελικά παραδόθηκε στις αρχές.