Έξι συλλήψεις μελών σπείρας διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης στην Αθήνα και τον Ωρωπό

Έξι συλλήψεις μελών σπείρας διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης στην Αθήνα και τον Ωρωπό

Απο 27 έως 30 ετών οι κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης - Ανάμεσά τους και μία γυναίκα

Σπείρα διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης σε Αθήνα και Ωρωπό εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες Τετάρτη 24 Μαΐου μετά από οργανωμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής έξι μέλη της σπείρας, που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων. Πρόκειται για πέντε άνδρες -δύο 27χρονους, έναν 28χρονο και δύο 30χρονους- καθώς και για μια 28χρονη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με την δράση εγκληματικής ομάδας που διακινεί κοκαΐνη, ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Ωρωπού, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Μετά από αστυνομικές έρευνες σε σπίτια στις περιοχές του Ωρωπού, της Πετρούπολης, του Αιγάλεω, της Αγίας Βαρβάρας και της Αθήνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κοκαΐνη 22,9 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη 3 κιλών και 752,5 γραμ, κατεργασμένη κάνναβη (χασισέλαιο) 11 γραμ, 5 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ και 3 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.