Απορία για το περιστατικό στη Ζάκυνθο: Παρατημένο μόνο του στο αυτοκίνητο γιά πάνω από 30 λεπτά ήταν το ενός έτους μωρό

Απορία για το περιστατικό στη Ζάκυνθο: Παρατημένο μόνο του στο αυτοκίνητο γιά πάνω από 30 λεπτά ήταν το ενός έτους μωρό

H συγκινητική φωτογραφία με αστυνομικό να κρατά στην αγκαλιά του το παιδάκι

Απορία προκαλεί το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά ένα ζευγάρι από τη Δανία που έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο και άφησε το ένα ενός έτους μωρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (24/5) στο Τσιλιβί Ζακύνθου ενώ το παιδί είδαν περαστικοί οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που απεγκλώβισαν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (25/5) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο επικαλούμενη τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Η μητέρα 34 ετών όπως επίσης και ο σύντροφός της 31 ετών, συνελήφθησαν από τις Αρχές με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

 

H συγκινητική φωτογραφία με Αστυνομικό να κρατά στην αγκαλιά του μωρό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία που δείχνει αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του το μωρό το οποίο απεγκλώβισε λίγη ώρα νωρίτερα από αυτοκίνητο.

Τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία στο twitter ενώ τονίζεται πως το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όπου σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

«Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κρατά στην αγκαλιά του μωρό το οποίο απεγκλώβισε λίγο νωρίτερα, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε όχημα. Το μωρό μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου σύμφωνα με τους ιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του» αναφέρεται στο μήνυμα της ανάρτησης.