Συναγερμός για την εξαφάνιση 41χρονης από την Καλλιθέα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 41χρονης από την Καλλιθέα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 41χρονης γυναίκας από την περιοχή της Καλλιθέας.

Πρόκειται για την Μαρία Μονάκου με καταγωγή από τη Μολδαβία, η οποία εξαφανίστηκε σήμερα Τετάρτη (24/05) από την περιοχή της Καλλιθέας. Έχει ύψος 1,65 μ. και βάρος 80 κιλά, ενώ έχει καταστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, πράσινη ζακέτα, μπλε παπούτσια και κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε την υπηρεσία missing alert για την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία της και υπάρχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αναλυτικά το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Στις 24/05/2023 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας η Μοκάνου Μαρία, 41 ετών, με καταγωγή από την Μολδαβία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα, 24/05/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της. Καθώς η ενήλικη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία της, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, για την εξαφάνισή έχει κινητοποιηθεί η ειδική εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας. Η Μοκάνου Μαρία έχει ύψος 1,65μ. και βάρος 80 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, πράσινη ζακέτα, μπλε παπούτσια. Κρατούσε μαύρη τσάντα πλάτης».