Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο 48χρονος είχε πάει με τη σύντροφό του να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου κατέρρευσε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποδίδει το πόρισμα του ιατροδικαστή τον θάνατο 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου είχε πάει με τη σύντροφό του για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αγαπημένη του ομάδα.

Ο 48χρονος σωριάστηκε στο έδαφος και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί νοσηλεύτηκε, μέχρι τις 18 Μαΐου κι εν συνεχεία πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο 48χρονος είπε στη μητέρα του, πως δεν αισθάνεται καλά. Έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά τον θάνατό του η μητέρα του κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους. Μάλιστα, δόθηκε νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του, με την ΕΛ.ΑΣ. να διενεργεί έρευνα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αναφέρει πως ο 48χρονος οπαδός είχε υποστεί αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.