Λάρισα: Στη φυλακή 33χρονος που ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τη μητέρα του

Λάρισα: Στη φυλακή 33χρονος που ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τη μητέρα του

Η 63χρονη βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 33χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12μηνη ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, αφού ξυλοκόπησε άγρια την 63χρονη μητέρα του.

Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας μετά και την εισαγγελική πρόταση. Ο 33χρονος απέδωσε την πράξη του σε μέθη και σε προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, όπως ανέφερε στο δικαστήριο, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο να του δώσει ελαφρυντικό και έτσι θα οδηγηθεί τελικά στις φυλακές Λάρισας, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», συνελήφθη προχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας, καθώς είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην 63χρονη μητέρα του. Η 63χρονη βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία της.