Ηράκλειο: Ηλικιωμένη με άνοια και κάταγμα πέρασε τη νύχτα στο διάδρομο του ΤΕΠ στο Βενιζέλειο

Ηράκλειο: Ηλικιωμένη με άνοια και κάταγμα πέρασε τη νύχτα στο διάδρομο του ΤΕΠ στο Βενιζέλειο

Η 93χρονη με το συνοδό της περίμεναν με τις ώρες να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο σπίτι της

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη μία υπερήλικας κάτοικος Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία πάσχει από άνοια και υπέστη κάταγμα μετά από πτώση στο δεξί πόδι.

Όπως αναφέρθηκε στο Ράδιο Κρήτη και αναμετέδωσε το ekriti.gr, η 93χρονη μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για ακτινογραφία. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε για περεταίρω εκτίμηση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου και μετά από ενδελεχή εξέταση οι γιατροί είπαν, ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου πρέπει να παραμείνει για αρκετές εβδομάδες σε πλήρη ακινησία.

Οι δικοί της ενημερώθηκαν, ότι θα πάει ασθενοφόρο να την παραλάβει, χωρίς ωστόσο να είναι κάποιος σε θέση να τους πει, τι ώρα θα γίνει η μεταφορά. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει η υπερήλικας σε φορείο στον διάδρομο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών όλη νύχτα, κρυώνοντας και υποφέροντας από το σπάσιμο, χωρίς να έχει την παραμικρή δυνατότητα να μετακινηθεί.

Συγγενικό της πρόσωπο που την συνόδευε, έψαχνε μέσα στη νύχτα κουβέρτες, για να την σκεπάσει, ενώ μέχρι νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου κανείς δεν γνώριζε, αν και πότε θα πάει το ασθενοφόρο να την πάρει. Στην εκπομπή παρενέβη μετά από επίμονες εκκλήσεις ο υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου, ο οποίος αφού ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία της ασθενούς, έδωσε εντολή για την άμεση διακομιδή στον τόπο κατοικίας της. Τελικα, το ασθενοφόρο πήγε στο Βενιζέλειο και έτσι μπόρεσε η ηλικιωμένη, κουρασμένη και άυπνη, να επιστρέψει στο σπίτι της.