Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα από Χαλάνδρι μέχρι Μενίδι

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα από Χαλάνδρι μέχρι Μενίδι

Οι οδηγοί δύο οχημάτων προσπάθησαν να διαφύγουν από κεντρικούς οδικούς άξονες και στενάκια

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/5), όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε δύο οχήματα που κινούνταν ύποπτα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, όχι μόνο δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν από κεντρικούς οδικούς άξονες και στενάκια. Το ένα από τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, έχοντας νωρίτερα προσκρούσει σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα κατά την προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, που εν τω μεταξύ είχαν ζητήσει ενισχύσεις από το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Από εκεί αστυνομικοί προσήγαγαν τον οδηγό του οχήματος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό ότι βρέθηκε σε αυτό.

Το δεύτερο όχημα έφτασε μέχρι τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και πάνοπλοι άνδρες της ΕΛΑΣ ακινητοποίησαν και προσήγαγαν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν σε περιοχή που διανέμουν Ρομά.