Συνελήφθη για 51η φορά για ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθη για 51η φορά για ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή

Ένας 40χρονος που έχει συλληφθεί περισσότερες από 50 φορές και αφεθεί ελεύθερος, για κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εξαρχείων για 51η φορά, καθώς είχε παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Στουρνάρη.

Στο βίντεο από τη δράση του που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο 40χρονος διακρίνεται να κλέβει μηχανάκι, το οποίο στις 5 Μαΐου ήταν σταθμευμένο στην οδό Ζαλόγγου στα Εξάρχεια. Την επόμενη μέρα με το δίκυκλο αρπάζει εν κινήσει κινητό τηλέφωνο από αλλοδαπό στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Αλεξάνδρα. Το θύμα τον ακολουθεί, πιάνεται από το μηχανάκι και προσπαθεί να ανακτήσει το κινητό. Ο δράστης τον σέρνει με το δίκυκλο και τον χτυπάει με γροθιές, για να μπορέσει να διαφύγει. Τελικά εγκατέλειψε το μηχανάκι και έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια κρατώντας στα χέρια του το κλεμμένο κινητό.

Ο 50χρονος Αλβανός κατήγγειλε τη ληστεία στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, αναγνώρισε τον κακοποιό σε φωτογραφίες και μετά από αναζητήσεις ο 40χρονος συνελήφθη στις 16 Μαΐου επ' αυτοφώρω να κλέβει το σταθμευμένο αυτοκίνητο. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων ταυτοποίησαν τον δράστη σε 13 κλοπές και μία ληστεία. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.