Κέρκυρα: Συναγερμός μετά την καταγγελία 21χρονης που είπε ότι της επιτέθηκε υπάλληλος ξενοδοχείου

Κέρκυρα: Συναγερμός μετά την καταγγελία 21χρονης που είπε ότι της επιτέθηκε υπάλληλος ξενοδοχείου

Η Βρετανίδα τουρίστρια υποστήριξε ότι ο 23χρονος την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να πάνε για ποτό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό εργαζόμενου σε ξενοδοχείου που έχει καταγγελθεί για τον βιασμό 21χρονης από τη Βρετανία.

Η νεαρή, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από υπάλληλο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος εργάζεται ως υπάλληλος του ξενοδοχείου στην βόρεια Κέρκυρα, όπου διαμένει η 21χρονη με τις φίλες της.

Οι δύο νέοι, σύμφωνα με την κοπέλα μιλούσαν μέσω εφαρμογής των social media και ο υπάλληλος της πρότεινε να την συναντήσει εκτός ξενοδοχείου.

Της επιτέθηκε και εκείνη προσπάθησε να τον απωθήσει

Όπως υποστήριξε η 21χρονη, η συνάντηση έγινε και ο 23χρονος την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να πάνε για ποτό.

Εκεί, όπως κατήγγειλε, της επιτέθηκε σεξουαλικά, εκείνη τον απώθησε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά φέρεται να τη βίασε.

Μέχρι στιγμής ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.