Μάριος Παπαγεωργίου: «Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα»

Μάριος Παπαγεωργίου: «Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα»

Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τους δύο συλληφθέντες - Οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που είχε αγνοήσει η ΕΛ.ΑΣ.

Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκαν σήμερα οι δύο νέοι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι στην υπόθεση δολοφονίας και εξαφάνισης της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, μετά την δεύτερη προθεσμία που έλαβαν χθες.

Οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 53 και 54 ετών συνελήθφησαν πριν λίγες ημέρες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου φοιτητή τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οικογένεια του Μάριου είχε ορίσει για την υπόθεση έναν Καναδό ερευνητή. Ήταν αυτός που αποκωδικοποίησε όλες εκείνες τις τηλεφωνικές συνομιλίες, που είχε αγνοήσει η ΕΛ.ΑΣ. και παρέδωσε μία τεκμηριωμένη έκθεση, που άνοιγε τον δρόμο για νέα εντάλματα και συλλήψεις.

Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκαν συνομιλίες των δύο συλληφθέντων με τον «εγκέφαλο», που ζητά εναγωνίως να μάθει αν τέλειωσαν την «δουλειά» που τους είχε αναθέσει.

«Εγκέφαλος»: «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;»
Γ.Κ. (53χρονος συλληφθείς ): «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε».

Την επόμενη ημέρα το πρωί ο ίδιος λέει στον «εγκέφαλο», που τον κάλεσε για να βρεθούν, ότι είναι πεθαμένοι στην κούραση και δεν μπορεί να τον συναντήσει.

Γ.Κ. (53χρονος συλληφθείς): «Όχι. Ίσως το βράδυ. Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».

Ο Καναδός ερευνητής μίλησε στην εκπομπή από τον Καναδά και δήλωσε πεπεισμένος, ότι θα βρεθεί η σορός του Μάριου: «Έχω καταθέσει στην Ελληνική δικαιοσύνη όλα τα ευρήματα της έρευνας μου και αποκαλύπτεται τι πραγματικά συνέβη με τον Μάριο».