Μάριος Παπαγεωργίου: «Βρείτε εσείς τα κενά που υπάρχουν» είχε πει ο αστυνομικός γιος του «εγκεφάλου»

Μάριος Παπαγεωργίου: «Βρείτε εσείς τα κενά που υπάρχουν» είχε πει ο αστυνομικός γιος του «εγκεφάλου»

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, την οποία αρνούνται από την πρώτη στιγμή, θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο γιοι του καταδικασθέντα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τις συλλήψεις δύο ανδρών 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρεται να έχουν παίξει ρόλο στην εξαφάνιση του πτώματος του θύματος απαγωγής.

Την ερχόμενη Τρίτη έχουν κληθεί να απολογηθούν ως ύποπτοι δύο ακόμα άτομα, από τα συνολικά οκτώ που ερευνώνται από την Αστυνομία. Πρόκειται για τους γιους του καταδικασθέντα σε ισόβια «εγκεφάλου» της υπόθεσης, οι οποίοι είναι αστυνομικοί και οι οποίοι αρνούνται κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση. Ένα χρόνο μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου, η Αγγελική Νικολούλη είχε έρθει σε επαφή με τον ένα γιο του «εγκεφάλου» της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ήταν αστυνομικός σε ευαίσθητη υπηρεσία και το όνομά του ακούστηκε από μάρτυρες στην όλη υπόθεση, αφού φέρεται να λειτουργούσε για λογαριασμό του πατέρα του και δεν ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για την απαγωγή του Μάριου. Η άρνησή του να μιλήσει ήταν ενδεικτική για την εμπλοκή του. «Σε έψαχνα, γιατί υπάρχουν κενά», του είπε η Αγγελική Νικολούλη και ο αστυνομικός απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι. Υπάρχουν κενά, αλλά αυτή είναι δική σας δουλειά να τα βρείτε».

Η δημοσιογράφος επέμεινε: «Αλλά κι εσύ είσαι στο Σώμα και θα έπρεπε να είχες κάνει κάτι άλλο. Ένα πράγμα θέλω να σε ρωτήσω, για το δρόμο εκείνο με το αυτοκίνητο τη νύχτα». Ο αστυνομικός φανερά ταραγμένος αρνήθηκε να απαντήσει. Είπε «ευχαριστώ» και έκλεισε το τηλέφωνο.