Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποια είναι η «πριγκίπισσα της ζάχαρης» που θα καταθέσει υπέρ του στο δικαστήριο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποια είναι η «πριγκίπισσα της ζάχαρης» που θα καταθέσει υπέρ του στο δικαστήριο

Οι δημόσιες αναρτήσεις της για τον δολοφόνο της Καρολάιν και η επίθεσή της στα Μέσα Ενημέρωσης

Μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα έκλεψε τις εντυπώσεις το πρωί της Τρίτης έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου δικάζεται οσε δεύτερο βαθμό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, με τις κάμερες να την κυνηγούν, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση.

Πρόκειται σύμφωνα με την εκπομπή Tlive για μια δημοσιογράφο, η οποία θα ταχθεί στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος επιδιώκει να «σπάσει» τα ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η εν λόγω γυναίκα περιλαμβάνεται στην διευρυμένη λίστα μαρτύρων υπεράσπισης, την οποία κατέθεσε στο Εφετείο η δίκη του δολοφόνου της Καρολάιν.

Το πλούσιο βιογραφικό της «πριγκίπισσας της ζάχαρης»

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Τlive» του Alpha και του δημοσιογράφου Ιάσωνα Τσόλη αναφέρει, πως η συγκεκριμένη έχει πλούσιο βιογραφικό, στο οποίο η ίδια αποδίδει στον εαυτό της πολλές ιδιότητες, εκτός από αυτή της δημοσιογράφου. Ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, ερευνήτρια δημοσιογράφος, πολιτική επιστήμονας, αλλά και γόνος αριστοκρατικής οικογένειας από την Ουκρανία, αεροσυνοδός με μητέρα η οποία δραστηριοποιείται στο μόντελινγκ, είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία του βιογραφικού της. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η εν λόγω δημοσιογράφος έχει φωτογραφίες στις σελίδες της στα social media με ένα σπάνιο διαμάντι, το οποίο έχει «παίξει» στη θρυλική ταινία «Τιτανικός» και του οποίου δηλώνει κάτοχος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια και αναμεταδίδει το ρεπορτάζ του Alpha, έχει χαρακτηριστεί ως η «πριγκίπισσα της ζάχαρης», αφού η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα. Η ξανθιά νεαρή έχει προβεί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha- σε πολλές δημόσιες αναρτήσεις, με τις οποίες υπερασπίζεται τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και αναμένεται να καταθέσει υπέρ του στη δίκη. Η νεαρή αυτοαποκαλούμενη δημοσιογράφος έχει κάνει και έρευνα για τη δολοφονία της Κάρολάιν και στα έξι κεφάλαια της έρευνας της αμφισβητεί την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατηγορώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πως έχουν «κατασκευάσει» την υπόθεση.

«Είναι ένας άνθρωπος, που χρειάζεται τη βοήθεια μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε. Το ξέρω ότι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Είμαι σίγουρη όμως, ότι δεν είμαι η μόνη. Είναι ένας άνθρωπος, που αν αποδειχθεί το κακό, χρειάζεται την υποστήριξη, περισσότερο από ποτέ. Διότι είναι ένας άνθρωπος ψυχολογικά ισορροπημένος» αναφέρει η ίδια μεταξύ άλλων σε κάποια από τις τοποθετήσεις της. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η ξανθιά ουκρανή σε άλλη της ανάρτηση τάχθηκε και υπέρ της αθωότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η συγκεκριμένη ανάρτηση «κατέβηκε» λίγη ώρα μετά.