Τραγωδία με 23χρονο στην Εύβοια: Σκοτώθηκε γλιστρώντας στην μπανιέρα

Τραγωδία με 23χρονο στην Εύβοια: Σκοτώθηκε γλιστρώντας στην μπανιέρα

Τον βρήκε ο πατέρας του μέσα σε λίμνη αίματος - Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου κατέληξε στη ΜΕΘ

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη η Εύβοια η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Νέα Αρτάκη, καθώς 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr, ο νεαρός μπήκε να κάνει μπάνιο, ωστόσο φέρεται να γλίστρισε στην μπανιέρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο, χάνοντας μεγάλες ποσότητες αίμα. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του άτυχου νέου, ο οποίος και τον εντόπισε σε λίμνη αίματος στο μπάνιο, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς η κρισιμότητα του περιστατικού είχε ως αποτέλεσμα η μεταφορά του στην πρωτεύουσα να κριθεί επιβεβλημένη.

Ο άτυχος 23χρονος εισήχθη για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και «έδωσε μάχη για την ζωή» του για έναν μήνα. Ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο άτυχος νέος κατέληξε σύμφωνα με το δημοσίευμα πριν λίγες μέρες, βυθίζοντας την οικογένεια του, αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνια σε θρήνο.