Αίγινα: Εκτός κινδύνου οι μαθήτριες μετά το τροχαίο ατύχημα – Στον ανακριτή ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Αίγινα: Εκτός κινδύνου οι μαθήτριες μετά το τροχαίο ατύχημα – Στον ανακριτή ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα

Ενώπιον του ανακριτή Πειραιά οδηγείται σήμερα (05/05) ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ, μετά το ατύχημα που προκλήθηκε σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα, με αποτέλεσα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα σε δύο πούλμαν.

Υπενθυμίζεται πως το πούλμαν είχε ακινητοποιηθεί και αποβίβαζε μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, που πραγματοποιούσαν εκδρομή, όταν ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο ενός άλλου πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές, να περνάει δίπλα από το σχολικό, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να βρεθούν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και στη συνέχεια το πούλμαν να προσκρούσει σε δέντρο, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο απλές εκδορές.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι δύο από τις τρεις τραυματισμένες μαθήτριες νοσηλεύονται στο «Παίδων», χωρίς κανέναν κίνδυνο, εντελώς προληπτικά. Η τρίτη κοπέλα πήρε εξιτήριο χτες βράδυ.