Λάζαρος Λασκαρίδης: Πραγματογνώμονας στο μπαλκόνι όπου υποχώρησε το κάγκελο – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του αντιδήμαρχου Καλλιθέας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Πραγματογνώμονας στο μπαλκόνι όπου υποχώρησε το κάγκελο – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του αντιδήμαρχου Καλλιθέας

Το χρονικό του ατυχήματος

Σταθερή αλλά σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας, δημοσιογράφου, Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έπεσε χθες από μπαλκόνι σε δημοτική βιβλιοθήκη, καθώς υποχώρησε το κάγκελο πάνω στο οποίο στηριζόταν.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα χτες το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Οι γιατροί στα ΤΕΠ του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία, ώστε να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι. Οι γιατροί σήμερα, φαίνεται πως εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, ωστόσο τονίζουν πως είναι κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα για την πορεία της υγείας του.

Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί στο σημείο και πραγματογνώμονας που θα εκτιμήσει πώς ακριβώς έγινε αυτό το ατύχημα, ποια ήταν τα αίτια δηλαδή που υποχώρησε το κάγκελο από αυτό το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να πέσει ο Λασκαρίδης στο κενό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Το χρονικό του ατυχήματος

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα χτες, Πέμπτη, o Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν σε μια εκδήλωση ανήμερα των γενεθλίων του, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Εκεί λοιπόν, κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου προκειμένου να κάνει ένα τσιγάρο. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει να πέσει στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο. Έχει ωστόσο ένα σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι και ένα τραύμα στο θώρακα, τα οποία έχουν αντιμετωπιστεί.