Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα στην Καλαμάτα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα στην Καλαμάτα

Θα δίνει το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα όταν παίζει ο Παναθηναϊκός - Θα απολογηθούν ακόμα τέσσερα άτομα

Μετά από πολύωρη απολογία ο 22χρονος συλληφθείς για το επεισόδιο οπαδικής βίας με τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου το βράδυ της περασμένης Κυριακής (23/4) στην Καλαμάτα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη με περιοριστικούς όρους, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και η εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του 2 ώρες πριν και 2 ώρες μετά σε κάθε αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, του απαγορεύεται η είσοδος σε αγώνες, θα παρουσιάζεται κάθε 1η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβασης του νόμου περι αθλητισμού, καθώς και της ληστείας.

Την ίδια ώρα, αυτοβούλως στην εισαγγελέα της Καλαμάτας λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του και ο 20χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που εμπλέκεται στο επεισόδιο. Ο νεαρός που φέρεται να είναι αυτός που τραυμάτισε τον 31χρονο με γυάλινο αιχμηρό αντικείμενο, αντιμετωπίζει επίσης τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ληστείας καθώς αφαίρεσαν τις μπλούζες από τα θύματα και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού. Ο 20χρονος ο οποίος δεν κρατείται καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου στις 11:00 το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον τρία άτομα ακόμα, που φέρονται να εμπλέκονται στο σοβαρό επεισόδιο, θα περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας της Καλαμάτας μέσα στις επόμενες ημέρες για να ακούσουν τις κατηγορίες και να απολογηθούν.