Σάκης Αρναούτογλου: Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια αύριο Πέμπτη – Βροχερός ο καιρός και την Πρωτομαγιά

Σάκης Αρναούτογλου: Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια αύριο Πέμπτη – Βροχερός ο καιρός και την Πρωτομαγιά

Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερα από τα φαινόμενα

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το πρωί της Πέμπτης στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με συννεφιά και τοπικές βροχές, κυρίως στην ανατολική Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στην πορεία της ημέρας συννεφιά και παροδικές μπόρες αναμένεται να επηρεάσουν αναμένεται να επηρεάσουν τα βόρεια τμήματα της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια από την αρχή της ημέρας, με πρόσκαιρες συννεφιές στα βορειοανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμού Κελσίου και οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, το μεσημέρι όμως και προς το απόγευμα θα επικρατήσει συννεφιά με πιθανότητα για παροδικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά κατά τόπους και εξασθενημένους ανέμους.

Την Κυριακή θα υπάρχουν τοπικές συννεφιές, από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά, οι οποίες θα πυκνώνουν στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Την Πρωτομαγιά ο καιρός τις πρωινές ώρες προβλέπεται συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, ενώ στην πορεία της ημέρας παροδικές μπόρες θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου: