Έδωσαν τα χέρια ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας και η 92χρονη γειτόνισσα του μετά τον καυγά

Έδωσαν τα χέρια ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας και η 92χρονη γειτόνισσα του μετά τον καυγά

Τι δήλωσε αμέσως μετά την λήξη της αντιδικίας στο Αυτόφωρο ο ιατρός για το συμβάν

Τα… βρήκαν στην αίθουσα του Αυτοφώρου ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας και η 92χρονη γειτόνισσα του με την οποία φέρεται να είχε έντονο καυγά το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας που διαμένουν στην Κηφισιά.

Ο γιατρός και η ηλικιωμένη γυναίκα μετά την έντονη αντιδικία, που έληξε μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, αλληλομηνύθηκαν και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο πλαστικός χειρουργός ο οποίος κατηγόρησε την ηλικιωμένη για εξύβριση και απειλή, συνελήφθη και πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Αστυνομικό Τμήμα, με την ηλικιωμένη να καταγγέλλει, ότι της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο κ. Λύρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Ωστόσο, η ανατροπή ήρθε μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν η 92χρονη ζήτησε από το δικαστήριο να μην δικαστεί ο κατηγορούμενος γιατρός και έδωσαν τα χέρια. Η υπόθεση απεσύρθη και ο κ. Λύρας έφυγε ελεύθερος από το Αυτόφωρο.

Σε δήλωση του ο γνωστός πλαστικός χειρουργός διέψευσε πως υπήρξε καυγάς με την ηλικιωμένη για τα κοινόχρηστα. «Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, πως το βράδυ του Σαββάτου δεν βρισκόταν σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους του. «Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη» τόνισε.