Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό γκράφιτι με φτερά αγγέλου – Η φωτογραφία της συζύγου του με τα παιδιά τους

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό γκράφιτι με φτερά αγγέλου – Η φωτογραφία της συζύγου του με τα παιδιά τους

Πήγαν στην Σταυρούπολη και το κοιτούσαν αγκαλιασμένοι

Γκράφιτι με φτερά αγγέλου, στον τοίχο του σχολείου που φοιτούσε στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, έγινε ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έξι μήνες μετά τον θάνατο του.

Το γκράφιτι, το οποίο είδαν από κοντά αγκαλιασμένοι η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη Δώρα Τσαμπάζη- Νικολαΐδη με τα δυο τους παιδιά, έφτιαξε ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος.

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…» έγραψε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ανάρτησή της την οποία συνόδευε με φωτογραφίες του γκράφιτι.