Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε 17χρονη από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε 17χρονη από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας

Εκδόθηκε missing-alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμανε συναγερμός στη Νέα Σμύρνη για την εξαφάνιση 17χρονης. Το συμβάν δηλώθηκε στις 14 Απριλίου, ενώ τo «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 του μήνα και εξέδωσε missing alert.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Στις 14/04/2023, εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη "Αγία Βαρβάρα", στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Άννα Μαρία Γ., 17 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 20/04/2023, από τις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, άσπρη κοντή μπλούζα, γκρι μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.