Αυξημένη κίνηση στην αγορά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής

Αυξημένη κίνηση στην αγορά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής

Ικανοποιημένοι οι έμποροι

Αυξημένη ήταν και σήμερα Μεγάλο Σάββατο η κίνηση στην αγορά, από καταναλωτές που άφησαν για την τελευταία στιγμή τις αγορές τους για το πασχαλινο τραπέζι.

Πολλοί έμποροι εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών. Στην αγορά υπήρχε επάρκεια προϊόντων, ενώ οι τιμές παρουσίασαν μικρές διαφορές σε σύγκριση με πέρυσι. Στο "καλάθι του Πάσχα" στα σούπερ μάρκετ ο οβελίας κόστιζε από 9,69 έως 10,99 ευρώ το κιλό, στα συνοικιακά κρεοπωλεία από 12,70 έως 15 ευρώ κιλό, ενώ στη Βαρβάκειο σήμερα οι τιμές ξεκινούσαν ακόμη και από 7,999 ευρώ το κιλό.

Υπάρχει μία μικρή απόκλιση των τιμών σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι έμποροι στη Βαρβάκειο δηλώνουν ικανοποιημένοι από την καταναλωτική κίνηση, καθώς παρατηρήθηκε μία αύξηση 30% σε σχέση με πέρυσι. Η Βαρβάκειος έμεινε ανοιχτή μέχρι τις 4:00 το μεσημέρι σήμερα.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στη Θεσσαλονίκη. Οι τιμές στα αρνιά και τα κατσίκια έφθασαν τα 14 ευρώ το κιλό, όντας 2 ευρώ ακριβότερες από τις προηγούμενες μέρες. Η αγορά στη Θεσσαλονίκη έμεινε ανοιχτή μέχρι τις 4:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Κυριακή του Πάσχα (16/04/2023) και την Δευτέρα του Πάσχα (17/04/2023) τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.