Θρίλερ στη Σύρο: Οι έρευνες για την σορό του παιδιού θα συνεχιστούν αύριο στο λιμάνι της Ερμούπολης

Θρίλερ στη Σύρο: Οι έρευνες για την σορό του παιδιού θα συνεχιστούν αύριο στο λιμάνι της Ερμούπολης

Σταμάτησε η αναζήτηση μόλις έπεσε το σκοτάδι και τα δρομολόγια των πλοίων έγιναν κανονικά

Με το πρώτο φως της μέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού ενός παιδιού, που φέρεται να είδε κυβερνήτης ρυμουλκού στο λιμάνι της Ερμούπολης στην Σύρο. Προς το παρόν σταμάτησαν λόγω νύχτας και πλέον τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά, όπως μετέδωσε το Mega.

Νωρίτερα στο απόγευμα μόλις ενημερώθηκαν στο Λιμεναρχείο του νησιού σήμανε συναγερμός από το σήμα που δέχτηκαν από το ρυμουλκό «Παναγία Β», ότι βρέθηκε να επιπλέει, σορός ατόμου, πιθανότατα μικρού παιδιού, όπως μετέδωσε το cyclades24.gr.

Ενώ αρχικά είδαν από το ρυμουλκό, που βρισκόταν στην περιοχή μια σορό να επιπλέει, στη συνέχεια χάθηκε από την ορατότητα τους και παρά τις έρευνες του Λιμενικού, την συνδρομή του ρυμουλκού και ιδιωτικών σκαφών, αλλά και μέσα στο νερό με εκπαιδευμένους δύτες δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί.

Μάλιστα, είχαν σταματήσει να μπαίνουν και να βγαίνουν πλοία από το λιμάνι της Ερμούπολης. Το σκοτάδι, όμως δεν είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και σταμάτησαν τις έρευνες για να συνεχιστούν αύριο.