Πύργος: Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης εξετάζουν οι Αρχές

Πύργος: Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης εξετάζουν οι Αρχές

Έγιναν δύο συλλήψεις από την Αστυνομία - Φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού

Μπροστά σε μια ανατριχιαστική υπόθεση βρίσκονται οι Αρχές στον Πύργο, όπου  η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια ερευνά μαστροπεία, βιασμό (τετελεσμένου ή απόπειρας) και ασέλγεια σε ανήλικη επί πληρωμή, με εμπλεκόμενους έως ώρας ένα νεαρό άτομο και έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου το βράδυ της Μ. Τρίτης σε γειτονιά του Πύργου εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το δεύτερο άτομο - ημεδαπός - καθώς και μια ανήλικη Ρομά.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο νεαρός Έλληνας, αρκετά γνωστός στον Πύργο και με συχνά παραβατική συμπεριφορά φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη Ρομά σε διάφορους άντρες. Στην προκειμένη περίπτωση ο νεαρός άντρας φέρεται να κανόνισε το ερωτικό ραντεβού ανάμεσα στον αλλοδαπό και την ανήλικη, στο σπίτι του πρώτου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν πως βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πιθανές προεκτάσεις και άλλους εμπλεκόμενους, προσήγαγαν τους δράστες και ανέλαβε την περαιτέρω έρευνα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έχουν φτάσει σε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το κορίτσι που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτική ραντεβού που είχε με τον αλλοδαπό και πως εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται...

Οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.