Τροχαίο-σοκ στον Άλιμο: Βίντεο από την στιγμή που οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει μετά την σύγκρουση με τον άτυχο μοτοσικλετιστή

Τροχαίο-σοκ στον Άλιμο: Βίντεο από την στιγμή που οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει μετά την σύγκρουση με τον άτυχο μοτοσικλετιστή

Φίλοι του 28χρονου έκαναν ολονυκτία στο σημείο που σκοτώθηκε με την μηχανή του

Βαρύ είναι το πένθος της οικογένειας και των φίλων του 28χρονου που σκοτώθηκε χθες σε ένα σοκαριστικό τροχαίο με την μηχανή του στον Άλιμο. Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/04) στην συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος συγκρούστηκε με όχημα, ο οδηγός του οποίου φέρεται να παραβίασε STOP, σύμφωνα με μαρτυρίες

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 28χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε από το οποίο και ανασύρθηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου το οποίο και τούμπαρε, κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπως φαίνεται και στο βίντεο του Notia.gr.

Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσυκλετιστή το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η τραγωδία κορυφώθηκε όταν έφτασαν στον τόπο του τροχαίου οι γονείς του νεαρού που μένουν στην περιοχή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένα ηλικιωμένος γιατρός, τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι φίλοι του έκαναν Ολονυκτία στο σημείο που σκοτώθηκε

«Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023». Το αντίο στο φιλαράκι τους γραμμένο πάνω στην άσφαλτο με μία μεγάλη καρδιά. Αναμμένα κεριά, λουλούδια και κουτιά με μπύρες. Ο πόνος βουβός. Μηχανές να πηγαίνουν πάνω κάτω στην Καλαμακίου μαρσάροντας.

Οι φίλοι του 28χρονου που «πέταξε» στα 28 του στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, μία Suzuki GSX-R1000, όλη νύχτα ήταν εκεί, κοντά του…Εκατοντάδες μηνύματα για το χαμογελαστό παλικάρι που σκοτώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη λεωφόρο Καλαμακίου όπως αναφέρει το notia.gr.

«Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος Καλό παράδεισο αδερφέ».

«Να προσέχετε Στους δρόμους παιδιά και πάντα να φοράτε κράνος» και «Καλό παράδεισο μπρο μου .. Θα μας Λείπει το χαμόγελό σου», «Γιατί βρε Νίκο!!!! σου τα έλεγα κ δεν άκουγες!!!! Καλό παράδεισο!!!» και «Έφυγες γρήγορα Νικόλα… τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου….και σε όσους σε αγάπησαν!
Πέτα ψηλά φίλε μου».