Τα παπούτσια και οι τσάντες για τα οποία μιλάει όλο το instagram και το tik tok

Τα παπούτσια και οι τσάντες για τα οποία μιλάει όλο το instagram και το tik tok

Οι τελευταίες τάσεις σε παπούτσια και τσάντες που γέμισαν τα timelines μας

Με την έλευση της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής σεζόν, έρχονται καινούριες τάσεις της μόδας τις οποίες όσες θέλουμε να θεωρούμαστε "in" τις ακολουθούμε πιστά. Αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια και οι τσάντες αποτελούν σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης μας, καθώς μπορούν να αλλάξουν εντελώς τη δυναμική και το στιλ του ντυσίματος μας. 

Οι τάσεις των προηγούμενων δεκαετιών έχουν επιστρέψει ανανεωμένες και δυναμικές. Επιπλέον, οι νέες δημιουργίες με εντυπωσιακές λεπτομέρειες έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και αποτελούν τη νέα μόδα της σεζόν.

Η άνεση φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα σεζόν και γι' αυτό οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι στιλιστικές προτάσεις που περιέχουν sneakers είναι αμέτρητες! Σε αυτό το κομμάτι έχει συμβάλει σίγουρα και η δημοτικότητά του well being και του health living, ωστόσο επειδή η μόδα είναι μόδα, σίγουρα δεν αρκεί απλά να βάλεις τα παλιά και ταλαιπωρημένα sneakers που χρησιμοποιείς το γυμναστήριο.

Τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις, όσο και για office looks, ακόμα και για βραδινές εξόδους, ένα είναι το χρώμα που κυριαρχεί: το λευκό! Λευκά sneakers με λεπτομέρειες σε μπεζ, χρυσό ή και μεταλιζέ χρώμα έχουν κατακλύσει το feed μας στα social media.

Η πρακτικότητα και η ευελιξία των συγκεκριμένων σχεδίων τα κάνουν απαραίτητη προσθήκη στην παπουτσοθήκη μας. 

Αν και το λευκό κυριαρχεί στα αθλητικά το ίδιο δε συμβαίνει απαραίτητα και με τα υπόλοιπα είδη παπουτσιών. Flatfroms σε πιο σκούρες αποχρώσεις και ειδικά σε μαύρο αποτελούν πολύ δημοφιλή επιλογή. Πέρα από το γεγονός ότι μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα πάντα προσδίδουν και έναν πιο κομψό χαρακτήρα σε ένα κατ'άλλα πιο πρακτικό παπούτσι. 

Από τα αγαπημένα σχέδια και ίσως από τα πιο δημοφιλή αποτελούν οι υπέροχες γόβες τύπου trotteur σε ροζ χρώμα που δίνουν έναν πιο ρομαντικό τόνο σε κάθε εμφάνιση.

Ζωηρά χρώματα συναντάμε και στις επιλογές των τσαντών που θα συμπληρώσουν το look μας. Ζωηρές αποχρώσεις του γαλάζιου και άλλων ψυχρών χρωμάτων φαίνεται να προτιμώνται από τις γνωστές instagramers και tik tokers. 

Σε αντίθεση με τις βραδυνές εξόδους, όπου τα μικρά μεγέθη προτιμώνται, στις πρωινές εξόδους οι fashionistas επιλέγουν μεγάλα μεγέθη. Πέρα από την πρακτικότητα του ζητήματος, αφού μια μεγάλη τσάντα χωράει όλα όσα θα χρειαστούμε για το γραφείο, τον καφέ κτλ, μία μεγάλη εντυπωσιακή τσάντα μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο καθημερινό πρωινό look.

Αυτά λοιπόν είναι τα παπούτσια και οι τσάντες που τραβούν όλα τα βλέμματα και τις αντιδράσεις στα social media. 

Κάντε τις αγορές σας στο στο Topshoes.gr, τον απόλυτο προορισμό για γυναικεία παπούτσια και εντυπωσιάστε σε κάθε σας εμφάνιση!

Δείτε περισσότερα: 

topshoes.gr

Facebook: topshoes.gr

Instagram: topshoesgr