Ρόδος: Φυλάκιση 11 μηνών σε 20χρονο που θώπευσε τα οπίσθια 27χρονης

Ρόδος: Φυλάκιση 11 μηνών σε 20χρονο που θώπευσε τα οπίσθια 27χρονης

Ο νεαρός που αποδέχθηκε τις πράξεις του την έβγαζε και φωτογραφίες με το κινητό του

Συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 20χρονο, που για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 27χρονης κοπέλας.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 20χρονου στην Αστυνομία η 27χρονη χθες τα ξημερώματα και σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, το συμβάν έγινε περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Η κοπέλα κατήγγειλε, ότι κινούνταν πεζή στη συγκεκριμένη περιοχή και για περίπου 300 μέτρα την ακολούθησε ο 20χρονος, ο οποίος όταν έφθασε δίπλα της την έπιασε με τα δύο του χέρια στα οπίσθια, εξωτερικά του παντελονιού της.

Στη θέα διερχόμενου δικύκλου ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου. Ο ίδιος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να την έβγαζε και φωτογραφίες με το κινητό του. Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε την πράξη του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και ένοχο για χωρίς δικαίωμα συλλογή και αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, επιβάλλοντάς του ποινή 6 μηνών, κατά συγχώνευση συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή.