Σε τροχαίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε τροχαίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χτύπησε με το αυτοκίνητο της ηλικιωμένη που πετάχτηκε μπροστά της

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το απόγευμα της Τετάρτης (5/4) η γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της στην περιοχή της Βούλας.

Η ξανθιά παρουσιάστρια κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητο της επί της οδού Βασιλέως Παύλου, όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα πετάχτηκε μπροστά της. Η οδηγός του οχήματος παρά το γεγονός ότι πάτησε φρένο δεν μπόρεσε να αποφύγει το χτύπημα στην ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας όπου έλαβαν καταθέσεις που επιβεβαιώνουν ότι δεν έφταιγε η παρουσιάστρια για το ατύχημα.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της καθώς δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό.

Νωρίτερα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ανέφερε ότι η παρουσιάστρια βγήκε από το αμάξι, φωνάζοντας και κλαίγοντας. Αυτόπτες μάρτυρες νόμιζαν ότι και η παρουσιάστρια έχει χτυπήσει λόγω της αντίδρασής της. Ωστόσο, δεν είχε πάθει τίποτα η ίδια από το τροχαίο.