Άστατος καιρός με βροχές από Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη σύμφωνα με την Νικολέτα Ζιακοπούλου

Άστατος καιρός με βροχές από Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη σύμφωνα με την Νικολέτα Ζιακοπούλου

Ακόμη και χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές - Οι προβλέψεις της μετεωρολόγου της ΕΡΤ για το Πάσχα

Άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με τις προγνώσεις της Νικολέτας Ζιακοπούλου, στη συνέχεια θα βελτιωθεί.

Όπως ανέφερε η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, τις σημερινές μπόρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διαδεχθεί μια βελτίωση του καιρού αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, ενώ νέες βροχές προβλέπονται για την Κυριακή των Βαΐων. Μεγάλη Δευτέρα με Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει έντονα άστατος, με πολλές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Μάλιστα, αναμένονται ακόμη και χιονοπτώσεις στις πιο ορεινές περιοχές, ενώ ειδικά τη Μεγάλη Δευτέρα η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά στις περισσότερες περιοχές τους 16 με 17 βαθμούς.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά υπάρχει τάση για βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Θα αρχίσει να ανεβαίνει θερμοκρασία, θα περιορίζεται η αστάθεια και δε θα υπάρχουν θέματα ανέμων, γι’ αυτούς που θα ταξιδέψουν. Όπως είπε η Νικολέτα Ζιακοπούλου, σχετικά με το τι καιρό θα έχει την Κυριακή του Πάσχα, προς το παρόν φαίνεται ευνοϊκός, όμως η πρόγνωση είναι ακόμα επισφαλής.