Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα – Τι αναφέρει το σημείωμα που άφησε

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα – Τι αναφέρει το σημείωμα που άφησε

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου μητροκτόνου από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, παραμένει άφαντος μέχρι και αυτή την ώρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έκαναν έρευνα στο σπίτι της 71χρονης και, μεταξύ άλλων, βρήκαν σημείωμα του φερόμενου ως δράστη, στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους σκότωσε τη μητέρα του.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς την μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Επίσης, ο 34χρονος στο σημείωμά του υποστηρίζει πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, που εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 34χρονος στη μητροκτονία.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στο απονενοημένο διάβημα, σύμφωνα με το thestival.

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.