Εμπρησμός σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κολωνό – Στο νοσοκομείο 4 άτομα

Εμπρησμός σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κολωνό – Στο νοσοκομείο 4 άτομα

Η φωτιά άφησε πίσω της τέσσερα κατεστραμμένα ΙΧ αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια

Εικόνα καταστροφής άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι δράστες που λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα προκάλεσαν εμπρησμό σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Επικελευστή Ασπρογέρακα στον Κολωνό.

Από τη φωτιά που ξέσπασε καταστράφηκαν ολοσχερώς 4 Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες, ενώ υλικές ζημιές υπέστη και η πολυκατοικία με τις φλόγες να φτάνουν μέχρι τα μπαλκόνια των τελευταίων ορόφων. Στο μικρό στενάκι του Κολωνού επικράτησε πανικός, ενώ από τους καπνούς που «έπνιξαν» την πολυκατοικία μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα.

Ο λόγος για δύο ενήλικες οι οποίοι πήγαν στο Σισμανόγλειο και δύο παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων.

Αν και αρχικά την έρευνα είχε αναλάβει η Πυροσβεστική, τελικά την προανάκριση θα διενεργήσει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς εντοπίστηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι με τις συνθήκες στην πολυκατοικία μετά τη φωτιά οι ένοικοι δεν μπορούν ακόμα να επιστρέψουν στα διαμερίσματα τους, με αποτέλεσμα οικογένειες με μικρά παιδιά να βρίσκονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον δρόμο.