Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν της τα έδωσα και με κατήγγειλε για βιασμό» υποστηρίζει ο «Ξανθός Μάγος»

Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν της τα έδωσα και με κατήγγειλε για βιασμό» υποστηρίζει ο «Ξανθός Μάγος»

Τι απαντά ο προφυλακισμένος 76χρονος για την καταγγελία της 16χρονης βαφτιστήρας του ότι την νάρκωνε και την βίαζε

Αθώος για τον φερόμενο βιασμό της βαφτιστήρας του στην Χαλκιδική υποστήριζει ότι είναι ο «Ξανθός Μάγος», μιλώντας μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται προφυλακισμένος.

Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», έκανε λόγο για «σκευωρία» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το «κίνητρο» του καταγγελλόμενου βιασμού. «Εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω ένα όνομα στην κοινωνία, σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης και νομίζω το πέτυχα, τα έχω καταφέρει. Ο κόσμος με αγαπάει. Δεν ξέρω γιατί τα έβαλαν μαζί μου. Με φωτογραφίζουν, γιατί νομίζουν ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες, όμως δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Πάντα είχα γυναίκες στο πρόγραμμά μου, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα», δήλωσε αρχικά.

Οι αρχές εξετάζουν σήμερα, εάν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα σε βάρος παιδιών, γι΄ αυτό και έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Ερωτώμενος για το εάν πιστεύει, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ΄90, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, τα παιδιά με αγαπάνε και χαίρονται να φωτογραφίζονται μαζί μου».

Αναφερόμενος στην καταγγελία της 16χρονης βαφτιστήρας του, ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε, ο ταχυδακτυλουργός υποστήριξε, ότι όλα αυτά τα ισχυρίζεται, γιατί δεν της έδωσε το χρηματικό ποσό που του ζήτησε. «Ήρθε μια μέρα η κοπέλα με το φίλο της και μου ζήτησαν 2.000. Δεν της τα έδωσα. Το άλλο βράδυ ήρθε και με έντονο ύφος μου είπε, ότι θα πάει στην αστυνομία και ότι θα πει, πως της έριξα χάπια στο ποτό και τη βίασα» λέει ο 76χρονος.

Υποστήριξε ακόμα, ότι χρήματα ζητούσαν από τον ίδιο και τη σύζυγό του και οι γονείς της 16χρονης. Μάρτυρας στην υπόθεση φέρεται να είναι ένας γείτονας, που είδε το περιστατικό με τις απειλές και κατέθεσε στις αρχές.