Ορεστιάδα: Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 25χρονος στρατιωτικός

Ορεστιάδα: Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 25χρονος στρατιωτικός

Ο ΕΠΟΠ νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου, αφού ο 14χρονος παρ' ολίγον θύμα του τον γρονθοκόπησε

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) που συνελήφθη προχθές 1η Απριλίου στην Ορεστιάδα, με κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο καταγόμενος από την Ορεστιάδα νεαρός στρατιωτικός, που υπηρετεί σε Μονάδα της περιοχής Διδυμοτείχου, νοσηλεύεται από το Σάββατο στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου φρουρούμενος από στρατονόμους, μετά από επίθεση και χτυπήματα που δέχθηκε από τον φερόμενο ως θύμα του 14χρονο. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γνωρίστηκε με τον ανήλικο μέσω του Facebook, έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα και εκεί πριν ακόμα γίνει οποιαδήποτε ερωτική πράξη ο ΕΠΟΠ και ο ανήλικος λογομάχησαν, ο 25χρονος επιχείρησε να φύγει, ο 14χρονος άρχισε να τον καταδιώκει και όταν τον πρόλαβε, τον γρονθοκόπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, o 25χρονος ΕΠΟΠ πήγε και έκανε καταγγελία ξυλοδαρμού και απόπειρας κλοπής από τον 14χρονο, γιατί πίστευε, ότι ήταν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία και όχι ανήλικος. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την ηλικία του δεύτερου εμπλεκόμενου στην υπόθεση, ειδοποίησαν την Στρατονομία, που ως αρμόδια πήγε και συνέλαβε τον στρατιωτικό και τον οδήγησε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου και νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Παράλληλα, σήμερα ο 14χρονος, που αρχικά όταν συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Ορεστιάδας, υποστήριξε ότι είναι από την Κομοτηνή, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.