Τροχαίο στην Κοζάνη: Η γιατρός πήγε με το ΙΧ της γιατί το ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό

Τροχαίο στην Κοζάνη: Η γιατρός πήγε με το ΙΧ της γιατί το ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό

Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο συνελήφθη

Στο νοσοκομείο Κοζάνης με σοβαρά τραύματα, βρίσκεται ο οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή των Σερβίων.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 27χρονος με κατεύθυνση προς την Λάβα Σερβίων συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε ένας 16χρονος, που κινούνταν με κατεύθυνση τα Σέρβια από την Νέα Καστανιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού άντρα.

Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με πληροφορίες για τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε γιατρός του Κέντρου Υγείας με το δικό της όχημα, καθώς το μοναδικό ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας για να τον παραλάβει στην συνέχεια ασθενοφόρο που έφτασε από την Κοζάνη στα Σέρβια και να τον μεταφέρει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μέσω της γέφυρας Ρυμνίου με διπλάσιο σχεδόν τον απαιτούμενο χρόνο λόγω της διαδρομής που ακολουθείται λόγω της κλειστής γέφυρας Σερβίων.

Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και αφέθηκε ελεύθερος όπως και γονείς του, αργότερα με εντολή της κ. Εισαγγελέως, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των γονέων του 16χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στον οδηγό του ΙΧ, για πρόκληση βλαβών από αμέλεια και παράβαση του ΚΟΚ.