Μήνυση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μήνυση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Τι είπε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάνη για την ερωτική σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενόχλησαν τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας», είπε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του. Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης» ανέφερε.

«Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Αλίκη ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά.

«Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”. Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία».