Κρήτη: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λυράρη – Έχει κατηγορηθεί για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με ανήλικη-συγγενή του 11χρονου που βίαζε

Κρήτη: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λυράρη – Έχει κατηγορηθεί για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με ανήλικη-συγγενή του 11χρονου που βίαζε

Πώς οι Αρχές αποκάλυψαν τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του το αγόρι

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο λυράρη που φέρεται πως βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι, ενώ πληθαίνουν οι κατηγορίες σε βάρος του.

Μάλιστα, τα δύο ανήλικα παιδιά που φέρεται να έχουν κακοποιηθεί από τον λυράρη, συνδέονται με στενό συγγενικό δεσμό.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί, στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι, και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Η Αθηνά Πάσσιου, πρόεδρος του φορέα «Θάλπος-Ψυχική Υγεία» μίλησε σχετικά με το περιστατικό.

Θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια  στο παιδί που βρήκε την δύναμη να μιλήσει και να το αντιμετωπίσει, αλλά και στους γονείς, σημείωσε η κα. Πάσσιου.

«Δεν μιλάει ο κόσμος, δηλαδή θέλει να το κρύψει να μην το μάθει η κοινωνία», ανέφερε για αυτά τα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει η πρόεδρος του φορέα «Θάλπος-Ψυχική Υγεία».

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι αυτό είναι το λάθος κι έτσι δίνεται το «παράθυρο» δράσης σε βάρος των παιδιών.

«Το σημαντικό μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι να μάθουν να μιλούν και να ζητούν βοήθεια, μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους» είπε η Αθηνά Πάσσιου.

Επιπλέον η κα. Πάσσιου τόνισε ότι θα πρέπει οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους και να τους  μιλάνε, καθώς πολλά πράγματα τα κρύβουν τα παιδιά.

Η διαδικασία της επούλωσης θα είναι ένας μακρύς δρόμος και θα πρέπει  οι γονείς να είναι δίπλα στο παιδί και να μην έχουν τιμωρητική στάση, σχολίασε η κα. Πάσσιου για το εν λόγω περιστατικό στην Κρήτη.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ μίλησε για την υπόθεση.

«Πέρα από το κοινωνικό προφίλ, συνήθως αυτοί οι άνθρωποι προσεγγίζουν και την οικογένεια. Και σε άλλες περιπτώσεις που έχουμε δει, βρισκόταν κοντά στην οικογένεια».